Віза в Чехію: реєстрація робочої карти, документи, дозвіл на роботу

Подати заявку на оформлення візи в Чехію можна до відділу консульства Посольства Чехії в Києві.

Зважаючи на те, робота в Чехії стає все популярнішою для українців, пропонуємо переглянути повну інформацію щодо оформлення робочої візи в Чехію.

«Робоча» карта в Чехію

Для того, аби зареєструватись на отримання робочої карти, потрібно обрати мету перебування «Заява на отримання робочої карти».

Що потрібно знати заявникам на оформлення робочої карти в Чехію?

Заявники на оформлення робочої карти, що проживають в консульському окрузі Посольства Чехії в Києві, можуть подати заявки на оформлення візи у Львівське Консульство (не зважаючи на їх місто проживання).

Про нові спеціальні програми, за якими громадяни України можуть подати документи на оформлення робочої візи в Чехію дивіться: Робота в Чехії: Visapoint не працюватиме

Документи, що необхідно підготувати для отримання робочої карти в Чехію:

1.Анкета на робочу карту

2.Закордонний паспорт (виданий не більше як 10 років тому, в документі має залишатись мінімум дві вільних сторінки та термін дія паспорта – не менше як 3 місяці після завершення терміну дії + паспорт не повинен бути пошкодженим)

3.Два однакових фото

4.Документ про забезпечення проживання на території Чехії (оригінал або копія договору про оренду житла або інше)

5.Трудовий договір – договір про трудову діяльність або документ, що засвідчує майбутній договір та містить інформацію про умови праці та зарплату (іноземець має представити цей документ на чеській мові + переклад, який завірений нотаріусом)

6.Довідка про несудимість

7.Документ про мету перебування в Чехії

  • Документи, які підтверджують професійну компетентність, що потрібні для даної роботи
  • Документ, який підтверджує те, що йдеться про іноземця з §98 закону про працевлаштування (іноземці, які не потребують дозволу для виконання роботи)

Робота в Чехії легально!

Віза, що видається з метою отримання дозволу на перебування видається на 6 місяців та терміном перебування в Чехії до 60 днів. Після перетину чеського кордону, роботодавець повинен до 3-х робочих днів звернутись до відділу з питань притулку та міграційної політики МВС для подання заяви на оформлення картки дозволу на перебування. Такий дозвіл видається на протязі 60 днів.

Зауважимо, робоча карта надається на термін, який було укладено в трудовому договорі (не більше як на 2 роки)

Чеські роботодавці пропонують достатню кількість вакансій для іноземців, серед яких можна обрати щось для себе. Якщо Ви на етапі пошуку роботи в Чехії пропонуємо переглянути актуальні пропозиції щодо праці за кордоном тут.

Залиште свій відгук/коментар

Легальна робота в Польщі

Сайт створений для заробітчан, які прагнуть знайти хорошу роботу в Польщі. У нас ви знайдете велику базу вакансій, за допомогою яких ви легко підшукаєте високооплачувану роботу за кордоном.

Контакти:

Україна, Львів

+38067-25-82-935
Група Робота в Європі на фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/infojobsua/

Гарячі тури: turystychna-viza.com
https://www.facebook.com/groups/hottoursplus/

×

Передзвоніть мені

Залиште своє ім'я та номер телефону і ми вам передзвонимо